Pocket
LINEで送る

先日11月8日(火)、東京のビジネスパーソン向けに出勤前の時間を活用して開催されている『丸の内朝大学』の講義の1コマを、弊社代表取締役 岡原が担当させていただきました。
Our CEO, Mr. Okahara gave a lecture to a class of the ‘Setouchi Udon study course’ at Morning University of Marunouchi on 8th Nov.
Morning University of Marunouchi is the place for business persons who want to utilize their spare time in the morning.

img_0649 img_0650

「瀬戸内うどん留学クラス~本場うどん県の中の聖地・三豊市で学ぶ~」というコースのカリキュラムの中の講義で、讃岐うどんの歴史や文化・製法などの内容をお伝えしてまいりました。
約30名の受講者の方々が真剣に学ばれており、東京での講義を終えて、今週末には三豊市にフィールドワークとして来県されます。
Mr. Okahara talked about the history and the culture of Sanuki Udon including the process of making Udon noodles in the class.
There were about 30 students there and they will visit Mitoyo-city, Kagawa this weekend for their field workshop.

img

香川県および三豊市の魅力に触れていただき、香川のファンになっていただけるよう尽力したいと思います。
We hope that they will get interested in Mitoyo-city and Kagawa prefecture more after the workshop.

↓「丸の内朝大学」 ’Morning University of Marunouchi’
http://asadaigaku.jp/course/?c=zoom&pk=456

もっと詳しく知りたい方は、是非とも資料請求下さい!


全日本麺総合技術研修センター「さぬき麺機レター」で、開業までのお悩みを解消しませんか?

うどん店開業の成功確率が飛躍的に高まる「讃岐うどんの史実」を無料で進呈!