Pocket
LINEで送る

先週の金曜、土曜は、本社での2日間個別うどん講習でした。
今回の生徒さんはポーランドから学びに来て頂きました。
We have had a personal 2 days Udon course in our HQ last weekend.
The students have come from Poland to learn the Authentic Udon dishes and Vegetarian Udon soup on their request.

14657544_1224506460941060_3234158414027187436_n

ご夫婦でポーランドにてベジタリアンうどん店を来年開店予定だそうで、お二人とも一生懸命に学ばれていました。
They will open a Vegetarian Udon restaurant next year in Krakow, Poland.
So, they were concentrated on every single task very much.

14715575_1224506450941061_5995012978048050465_o

うどん、ラーメンとも、海外から講習を受講されるお客様がますます増えてきました。
当社の講習は、海外で入手できる材料で、本物の美味しいうどん、ラーメンをどうやって作るかを短期間でしっかりと学んでいただける内容となっているため、多くのお喜びの声をいただいていますが、今後もさらに多くのお客様に成功していただけるようにサポートしたいと思います。
The number of overseas students has been increasing recently.
Our curriculum is contained how to make authentic and high quality noodle dishes with the ingredients which the students can easily purchase in their area.
We hope we can support more customers to make their business successful.

もっと詳しく知りたい方は、是非とも資料請求下さい!


全日本麺総合技術研修センター「さぬき麺機レター」で、開業までのお悩みを解消しませんか?

うどん店開業の成功確率が飛躍的に高まる「讃岐うどんの史実」を無料で進呈!