Pocket
LINEで送る

今週は月曜日から4日間の日程で、個別ラーメン&うどん講習でした。
We have conducted a special 4 days Ramen & Udon course by personal coaching in this week.

15095580_1251249061600133_7040844473189374893_n 15027815_1251250088266697_4486452630886968808_n

今回のお客様はフランスよりお越し頂き自家製麺(フランス産小麦)、スープはもちろんのこと、様々な種類のトッピングをはじめ、餃子の皮まで盛り沢山の内容で指導させて頂きました。
She plans to open a Ramen restaurant in France.
We have taught noodle making with flours, which are made in France, by our machines, and also making Ramen soups, Gyoza skins and Udon etc.
If you are interested in our courses, please don’t hesitate to contact us anytime.

15094324_1251249904933382_3555772489060819975_n 15036203_1251248114933561_2105514118422487073_n

4日間の講習お疲れ様でした!
15039453_1251249211600118_9050434893808885528_o

もっと詳しく知りたい方は、是非とも資料請求下さい!


全日本麺総合技術研修センター「さぬき麺機レター」で、開業までのお悩みを解消しませんか?

うどん店開業の成功確率が飛躍的に高まる「讃岐うどんの史実」を無料で進呈!