Pocket
LINEで送る

今週は本社で、フランス、韓国でのラーメン店開業をお考えのお客様が2組、ラーメンの個別講習のためご来社されています。
We have two students from France and Korea for Intensive personal Ramen class at our H.Q. this week.

img_3966 img_3961

当社のラーメン講習は、お客様のスケジュールや講習内容のご希望に合わせて、個別もしくはグループレッスンで対応させていただいています。
There are two ways how to take class at our school, which are the personal and the group class.
So, students can choose the class depending on their schedule and/or the contents they wish to learn about.

今回は2組とも個別でのご受講ですが、製麺、スープ取りなどの基本を学んだ後、盛り付けを含めた実際の店舗での提供時間を想定しながら、各担当スタッフがそれぞれのお客様に合わせた講習を行わせていただきました。
For this time, both of the students are taking the personal Ramen class.
Each instructor has been conducting the class according to the each student’s request.
They learn how to make Ramen noodles, Ramen soup, flavoring, oils and toppings.
And, one of the students also learn how to make dumpling skin and/or Udon noodles with the local flours.

img_3985 img_3991

講習の全ての工程において、国内外での経験豊富な講師陣が実際の店舗でオペレーションされる場合を考えながら講習させていただいているため、現地での状況もお伺いしながら、技術だけでなく、コスト面やオペレーション方法などの開業に必要なノウハウをしっかりと習得いただいています。
Furthermore, we teach how to operate the shop including the cost calculation and how to control the timing to serve the dishes, because they are actually very important tip to start and operate their business.
Our instructors have lots of experiences not only in Japan, but also overseas.
So, we believe all of our students can learn everything what they want and need.

img_4016 img_4019

また、講習終了後のアフターフォローも、講習をさせていただく同じ講師が対応させていただいておりますので、相談のしやすさの点でも皆さんに喜んでいただいています。
The same instructor you have at class will take care of you even after finishing the course, so you may feel easier when you have questions or need information later.

もっと詳しく知りたい方は、是非とも資料請求下さい!


全日本麺総合技術研修センター「さぬき麺機レター」で、開業までのお悩みを解消しませんか?

うどん店開業の成功確率が飛躍的に高まる「讃岐うどんの史実」を無料で進呈!